Home
Visserstoet
Vismijn
Ambachten
Rommelmarkt
Sponsors
Visdelicatessen
Comité
Muziek
Bereikbaarheid
Ons aanbod
Alle foto's

45e Vis & Folklorefestival 2024

22 - 23 juni (van 11u tot 20u)

Visdelicatessen

Tijdens het weekend wordt vooral gezorgd voor de innerlijke mens en bieden we op een gezonde en hygiënische wijze de bezoekers de vis aan in al zijn mogelijke vormen. Uniek aan onze feesten is wel de manier waarop u deze heerlijkheden worden aangeboden. Tal van kraampjes, gelegenheidsrestaurants, triporteurs,... staan langs het parcours opgesteld zodat u van lekkernij tot lekkernij kan wandelen : het wandelend buffet is als het ware uitgevonden op de vis- en folkloredagen te Mariekerke.

In Mariekerke geen geur van pitavlees of hamburgers ! Gedurende twee dagen stellen wij de vis centraal en zorgen ervoor dat deze alomtegenwoordig is in ons dorp. Je kan vis eten in al dan niet gelegenheidsrestaurants, maar je kan hem ook kopen aan triporteurs of aan onze vele kraampjes in alle straten.
Rond de kerk kan je terecht voor een ware vismarkt. Al dat lekkers trachten we u aan democratische prijzen te verkopen. Kom dus proeven van : paling, haring, maatjes, scampi's, oesters, kreeft, gebakken mosseltjes, vissoep, ... . Te veel om op te noemen.